Τι είναι το Tempered Glass και ποια είναι τα οφέλη του;

Τετάρτη, 28 Φεβρουάριος 2018
από User Administrator

Τι είναι το Tempered Glass και ποια είναι τα οφέλη του;

Πώς να επιλέξετε τα φωτιστικά για το σπίτι σας - Οδηγός Βήμα προς Βήμα

Τρίτη, 27 Φεβρουάριος 2018
από User Administrator

Η επιλογή των φωτιστικών για το σπίτι είναι μία από τις λεπτομέρειες που πρέπει να σχεδιάσετε κατά τη διακόσμηση ενός νέου χώρου. Αλλά η απόφαση δεν είναι εύκολη, ούτε καν με μία απλή αλλαγή ή μία ανακαίνιση. Αλλά πρέπει να είστε οργανωμένοι και να παίρνετε τα πράγματα ένα προς ένα, ανά δωμάτιο.

Είσοδος

Ένα φωτιστικό δαπέδου σε μια γωνία μπορεί να σας δώσει τον επιπλέον φωτισμό και αισθητική  που χρειάζεται αυτός ο χώρος.

Υψηλής ποιότητας E27 10W θερμός λαμπτήρας LED: ιδανικό για οικιακή χρήση

Παρασκευή, 1 Δεκέμβριος 2017
από

Ο λαμπτήρας LED E27 10W είναι μια υψηλής ποιότητας λάμπα LED που έχει λαϊκή υποδοχή από πολλές οικογένειες σε όλο τον κόσμο. Λέγεται ότι αυτή η λάμπα είναι τέλεια και ιδανική για οικιακή χρήση. Εάν είστε περίεργοι για αυτό το λαμπτήρα και θέλετε να δείτε αν είναι καλός για οικιακή χρήση ή όχι, μπορείτε να διαβάσετε τα παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες.

10W φορητός επαναφορτιζόμενος Προβολέας LED αδιάβροχος, το καλύτερο εξωτερικό φως έκτακτης ανάγκης σας

Παρασκευή, 1 Δεκέμβριος 2017
από

Χρειάζεστε εξωτερικό φωτιστικό έκτακτης ανάγκης; Θέλετε να βρείτε το καλύτερο για πρακτική χρήση; Εάν ναι, εδώ είναι μια πρόταση για σας, δηλαδή 10W φορητό επαναφορτιζόμενο LED αδιάβροχο φως, το οποίο λέγεται ότι είναι το καλύτερο φως για εξωτερικό φωτισμό έκτακτης ανάγκης. Και τώρα, ας δούμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το φως στο εξής μαζί.

Γιατί να επιλέξετε Ηλιακό Φωτιστικό Κήπου Led

Πέμπτη, 30 Νοέμβριος 2017
από

Το θέμα σήμερα είναι για το εξωτερικό Ηλιακό Φωτιστικό Κήπου Led, το οποίο είναι το τέλειο και ιδανικό φως για τον κήπο. Πολλοί άνθρωποι το έχουν ήδη υιοθετήσει για φωτισμό στον κήπο. Λέγεται ότι αυτό το φως τοίχου επιλέγεται για τον κήπο λόγω της εύκολης εγκατάστασης, της εξαιρετικής απόδοσης φωτισμού και της πρακτικής λειτουργίας, το οποίο θα περιγραφεί λεπτομερώς παρακάτω.

Τα Wall Lights μπορούν επίσης να τοποθετηθούν σε τοίχο, καθώς και όλα τα εξαρτήματα τοίχου και τα εξαρτήματα, τα οποία σας προσφέρουν ευελιξία για την τοποθέτησή του στον κήπο σας. Αυτό το φως είναι εύκολο στην εγκατάσταση, χωρίς να χρειάζεστε απολύτως καλώδια ή συντήρηση, προσφέροντας μεγάλη άνεση.

Sunon - Ισχυρός συνεργάτης με τεχνογνωσία σε Ανεμιστήρες Ψύξης

Τετάρτη, 29 Νοέμβριος 2017
από

Η Sunon είναι παγκοσμίως κορυφαίος ειδικός στον ανεμιστήρα εξοπλισμού και στους κινητήρες κίνησης. Από το 1983, η Schukat electronic είναι συνεργάτης της Sunon και προσφέρει στους πελάτες της ικανό προσωπικό και ευέλικτη εφοδιαστική. Μια πολύ διαφοροποιημένη τυποποιημένη σειρά διατίθεται απευθείας από το αποθέμα Monheim σε μεγάλες ποσότητες. Το 2012, ως ο μεγαλύτερος διανομέας της Sunon στην Ευρώπη, εφοδιάσαμε τη γερμανική αγορά με 2,6 εκατομμύρια ανεμιστήρες ψύξης.

Ο Osram και οι συνεργάτες κυκλοφορούν κιτ ανάπτυξης κηπευτικών LED

Τρίτη, 28 Νοέμβριος 2017
από

Η Osram Opto Semiconductors, η LEDiL, η Mechatronix, η Cezos και η ICT Suedwerk έχουν αναπτύξει ένα κιτ ή σχεδίαση αναφοράς που επιτρέπει στους προγραμματιστές να αξιολογούν γρήγορα και να αξιολογούν το φυτικό φως με βάση τα LED.

Οι εταιρείες Osram Opto Semiconductors, LEDiL, Mechatronix, Cezos και ICT Suedwerk (μαζί με τον συνεργάτη της μηχανικής EuRepTec) ανακοίνωσαν ένα κιτ προγραμματισμού φωτισμού με βάση LED που προορίζεται να επιτρέψει στους κατασκευαστές προϊόντων να διερευνήσουν το στερεό φωτισμό (SSL) εναλλακτική λύση σε φωτισμό νατρίου υψηλής πίεσης (HPS) σε εφαρμογές φυτοκομίας. Το κιτ είναι σχεδιασμός τεσσάρων καναλιών που επιτρέπει στους προγραμματιστές να αναμειγνύουν το φως από ένα συνδυασμό υπερ-κόκκινων, βαθύ κόκκινων, βαθύ μπλε και δροσερό λευκό LED από Osram.

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Νέα δημοσίευση